מתחם הבילוי והבידור החדש The Hub, במארסי אשר בחוף הצפוני של מצרים, משתרע על פני 60,000 מ"ר, שתוכננו על ידי 100architects משנחאי, עבור Emaar Misr. כמו כל מתקני המשחקים והבילוי שמתכננן הסטודיו, גם אתר זה מתאפיין באסתטיקה נועזת וצבעונית, שזורה חוויות אינטראקטיביות המערבות מבקרים בכל הגילאים.

הקונצפט העיצובי מאחורי תכנון האתר הוא ‘מפץ גדול’, המסמל חיוניות ונעורים, באמצעות צבעים מרהיבים, צורות דינמיות ואורות. הנושא המופשט הזה מתבטא בעיצוב עם קווים צבעוניים המוטבעים באדמה, מנחים את תנועת המבקרים. הפריסה מאורגנת סביב שלושה אזורים עיקריים – מרחב אירועים רב-תכליתי, מגרש משחקים ו-Kids Town – כולם סביב כיכר מרכזית. אלמנטים אלה מסודרים בצורה שתעודד אינטראקציות חברתיות ותציע מרחבים גמישים לפעילויות שונות.
ה-Hub כולל קולנוע באוויר הפתוח, מסלול קרטינג, משטח החלקה על רולר סקייט, מגרשי ספורט, ארקייד וחללים לאירועי פופ-אפ כגון שווקים, קונצרטים וסדנאות. שטחי מזון ומשקאות מודולריים ושטחי מסחר מודולריים תופסים 10,000 מ”ר ו-15,000 מ”ר, בהתאמה, שנועדו להשתלב באסתטיקה הכוללת.

 

צילום: Essam Arafa Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
אמן הפך את ביתו למוזיאון באוויר הפתוח
מקומות
אמן הפך את ביתו למוזיאון באוויר הפתוח
  האמנות העממית שלו מעטרת את הבית, הדשא, האסם, הסככה, הגדר, המכונית, תיבת הדואר
אושרה תוכנית להקמת בית חולים חדש בבית שמש
מקומות
אושרה תוכנית להקמת בית חולים חדש בבית שמש
  בניית בית החולים הינה במסגרת תוכנית המתאר הארצית למוסדות הבריאות (תמ”א 20/1), של
הכי יפה בעולם: הפארק הלאומי Torres del Paine, בצ’ילה
מקומות
הכי יפה בעולם: הפארק הלאומי Torres del Paine, בצ’ילה
  הוא ידוע בנופיו הקרחונים, האגמים והנהרות היפים, היערות השופעים וההרים יחד עם שלושת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*