בית נופש לסופי שבוע, בעיר חוף סמוכה לסאו פאולו, מורכב משלוש שכבות של תיבות מופשטות, על מדרון תלול המשקיף על האוקיינוס האטלנטי.

122

 

הבית מחולק לשלושה חלקים: הבסיס מלבני ונפח משולש, עם אזורים פרטיים יותר; חלל שקוף ביניהם ובין האזורים המשותפים. התיבה המשולשת יוצרת מרפסות מוצלות, המוגנות מאור שמש ישיר, בעוד הבסיס הסגור והמונוליטי יותר מספק חללים אינטימיים יותר. המתח בין השניים קשור באופן ויזואלי לנוף.

 

057

 

102

 

003

 

256

 

016

 

153

 

מיקום:
Guarujá, SP
תאריך גמר בנייה:
2017
אדריכלות:
Bernardes Arquitetura
עיצוב פנים:
Bernardes Arquitetura
צוות תכנון:
Thiago Bernardes, Dante Furlan, Camila Tariki, Fausto Sombra, João Faim, José Miguel, Marcelo Dondo, Ana Paula Endo, Antonia Bernardes, Marina Salles, Mariana Cohen
תכנון נוף:
Cenário
תאורה:
Estúdio Carlos Fortes Luz + Design
צילום:
Fernando Guerra

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מנזר Saint François בתכנון Amelia Tavella Architectes
אדריכלות
מנזר Saint François בתכנון Amelia Tavella Architectes
הטבע צמח בתוך המבנה, חומק בין האבנים ואז הפך למעטה צמחי המגן מפני שחיקה
שביל האופניים המוגבה מעל לונדון: SkyCycle
אדריכלות
שביל האופניים המוגבה מעל לונדון: SkyCycle
לפני מספר שנים הכריזה לונדון על “מצב חירום לרכיבה על אופניים”, בעקבות ריבוי תאונות
כיצד יראה שיקום יישובי העוטף? / האדריכלים בני פרי וטלי דראל
אדריכלות
כיצד יראה שיקום יישובי העוטף? / האדריכלים בני פרי וטלי דראל
  מאז הקמתה, נאלצה מדינת ישראל ליישב מחדש כמות גדולה של תושבים שפונו מבתיהם

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*