"פרויקט המפלצת" The Monster Project הוא פרויקט מתמשך, שנועד לעזור לילדים צעירים להבין את כוחו של הדמיון. ללא חוקים או הגבלות, תלמידי בית ספר יסודי מתבקשים לצייר מפלצת, כשמעודדים ומאפשרים לדמיונם לפרוח ולצייר כל דבר שעולה בדעתם.

 

הרישומים נשלחים לאחר מכן לאמנים בכל רחבי העולם, כדי שיוכלו לתרגם אותם כאיורים מקצועיים תלת מימדיים, אנימציות וציורים. לאחר מכן, המפלצות מוחזרות לילדים כדי שיוכלו לראות איך היצירתיות שלהם מתעוררת לחיים, מבלי לדאוג לציונים או ביקורת שיפוטית.
מייסדת Monster Project קייטי ג'ונסון Katie Johnson אורמת, שהפרויקט מראה לילדים שהרעיונות שהם הגו ודימינו חשובים וחושף אותם לקסם של אמנות ושיתוף פעולה. חוץ מזה, זה פשוט כיף.

לאתר הפרויקט

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
איפה הכלב? יצירות מופת מבגדים וכלב
אמנות
איפה הכלב? יצירות מופת מבגדים וכלב
  איפה הכלב? זהו סוג של משחק שמציעה האמנית Eliza Reinhardt. המשחזרת יצירות מופת
אייל הצפון: אומנות, רוח ומחאה 
אמנות
אייל הצפון: אומנות, רוח ומחאה 
  הקהילה הסאמית משתמשת בכל חלקי גופו של אייל הצפון: הבשר למאכל, העור והפרווה
להכנס למיטה עם Frances Featherstone
אמנות
להכנס למיטה עם Frances Featherstone
  הציירת Featherstone, שחיה ועובדת ב־Kent, בריטניה, מתמקדת ב"ארכיטקטורה הפסיכולוגית והרגשית" של המרחבים שבהם

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.