אתי גדיש דה לנגה מפסלת בעץ מלא ובפורניר - קליפות דקות של עץ, בטכניקות שונות ועובדת בעיקר עם חומרים ממוחזרים. העבודות גדולות ממדים, עשויות מרצועות פורניר הארוגות אחת בשנייה ויוצרות קליפה דקה שממנה היא יוצרת גופים אבסטרקטיים, חלקם בצורות ביומורפיות. בעבודות יש רכות ונשיות, שמתמזגת בתוך אלמנטים פאליים, בגובה של כ-3 מטר.

2018, 17x21x69 cm, שכונה, 2018, עץ, גומי שחור, מתכת

 

כל עבודה חדשה מהווה עבורה אתגר, איתה היא יוצאת למחקר מלווה ברעיונות וסקיצות, מבקשת להרחיב את גבולות הדמיון, לשכלל את אפשרויות היצירה וההבעה שלה וליצור עניין, סקרנות ויופי אחר, תוך כדי התייחסות לחלל התצוגה ולגלריה שבה יוצגו הפסלים. בעבודות באות לידי ביטוי תחושות ומחשבות שהופכות לצורות מופשטות.

 

מגילות, 2021, עץ, פורניר

 

דה לנגה בוגרת לימודי אמנות במדרשה לאמנות ברמת-השרון, שם למדה אצל אמנים כיאיר גרבוז, רפי לביא, אליהו גת, אבנר כץ, רחל שביט. בהמשך, היא לימדה אמנות במדרשה והעבירה קורסי אמנות למדריכים. היא המשיכה והשלימה תואר שני בחינוך לאמנות מאוניברסיטת ברייטון הול.
לאורך השנים היא השתתפה בתערוכות ציור ופיסול בארץ ובחו”ל, אצרה וניהלה פרוייקטי פיסול קהילתיים, בין היתר, במוזיאון המדע בחיפה ובקיסריה ועיצבה וציירה תפאורות להצגות ילדים מסחריות, לטקסים ומופעים בישובים באזור השרון.
עבודות הפיסול שלה בעץ הוצגו בתערוכות יחיד, בגלריה פריסקופ, בגן שמואל, בבית האמנים בתל-אביב, ב”סימן שאלה”, בסלון משותף לאמנות, בארטורה, ב-by5, בחירייה, במלון יערות הכרמל ובחממה בעין שמר.
העבודות עמידות, מתאימות לחללים גדולים של בתי מלון, לחללי כניסה של בניינים, לווילות גדולות, והן יכולות לעמוד גם בחוץ.

לאתר האמנית
נייד – 0545752403

 

מחשבות 2021, עץ, חוטי ברזל חלודים

 

צופה, 2018, עץ פאולוניה, ברזל, צילום – אסקף אברהם

 

ריסים, 2019, 110 על 35 על 50 ס”מ, עץ וברזלים חלודים

 

 

 

מתחת לפנס בלילה, 2023, גבעת חביבה, צלם – טל בדרק

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
נברשת מ-28,000 ביצים בביתן האקספו באוסקה יפן
אמנות
נברשת מ-28,000 ביצים בביתן האקספו באוסקה יפן
  ה-Food Mart ממוקם בתוך בקתת קש שתוכננה על ידי האדריכל Kengo Kuma ואתר
סיפור מהטבע, מאת Laivi Põder
אמנות
סיפור מהטבע, מאת Laivi Põder
אני משתמשת בעיקר במדיה הדיגיטלית לעבודה שלי. העבודה שלי תמיד מתחילה ברקע ואז אני
מסעה של ציירת בין נופים, עונות ואנשים בעולם
אמנות
מסעה של ציירת בין נופים, עונות ואנשים בעולם
יצירותיה לא סוקרות מונומנטים תיירותים אינסטגרמים, אלא בוחנות את הנופים, העונות והקהילות של קוריאה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.