מזלה של ילדה קטנה השתנה, לאחר שהיא נדחתה תחילה על ידי אמה ולאחר מכן על ידי 20 משפחות מאמצות פוטנציאליות, עד שמלאו לה 13 יום. כולם היו עיוורים לעובדה שהם מחמיצים יופי בבלתי צפוי ולהבין את המשמעות האמיתית של אהבה ללא תנאי.

 

למרות שהורים יחידניים אינם מקבלים בדרך כלל משמורת על ילד, על אחת כמה כאשר הם הומוסקסואלים, השירותים הסוציאליים האיטלקיים חרגו במקרה הזה ו-Luca Trapanese מנאפולי, איטליה, אימץ את אלבה הפעוטה ב-2017, כשהייתה בת שבועיים.
.

 

לוקה עבד במגוון מרכזי טיפול לאנשים עם צרכים מיוחדים ותמיד רצה להיות אבא. זו הסיבה, למרות שאין לו בן זוג, שהוא החליט לאמץ את אלבה, שנהנית כעת מבית מאושר עם אביה.
ילדה עם תסמונת דאון ניחנת, מעבר למגבלות, גם ביופי, אהבה וייחודיות כמו כל ילדה אחרת. גם היא זקוקה לחיבה ועידוד מתמידים. אלבה הצעירה אוהבת לנגן ולרקוד ונהנית מחברתם של אנשים אחרים, במיוחד של לוקה.

 

 

 

 

בראיון ברדיו, הבהיר לוקה, שלמרות שבמקרים נדירים הורים שונים אכן מקבלים אישור אימוץ, כאשר הם מבקשים לאמץ ילד עם מוגבלות, הרי שבתו מעולם לא הייתה "ברירת מחדל'". הוא סיפר שכמי שעובד עם ילדים עם צרכים מיוחדים, אז ידע שהוא מוכן להרעיף על ילד כזה את כל האהבה שבעולם.
הוא אמר שהמקרה שלו מיוחד מכיוון שהוא "הורס סטריאוטיפים לגבי אבהות, דת ומשפחה". הוא משתמש כיום בקשר קורן האושר שלהם, כדי לתמוך בקהילת בעלי תסמונת דאון ולעודד הורים מאמצים לאהוב אותם. "אנחנו חיים בחברה שמלמדת אותנו להיות יפים, מושלמים, ראשונים, הטובים ביותר – וכשיש לך ילד נכה זו תבוסה", אמר "החיים עם אלבה מלאים בשמחה ובדברים יפים. כל רגע שביליתי איתה הוא רגע מיוחד".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הבית שייך לפסיכיאטר שהוא גם אמן וככה זה ניראה
תרבות
הבית שייך לפסיכיאטר שהוא גם אמן וככה זה ניראה
  הבית ברחוב Coleman Way ב־Sacramento שבקליפורניה, הוא משהו אחר לגמרי – יצירת אמנות
הבית הבא שלכם נמצא בלב הים? כך הפכו מגדלורים ואיים פרטיים ללהיט הנדל"ני החדש
תרבות
הבית הבא שלכם נמצא בלב הים? כך הפכו מגדלורים ואיים פרטיים ללהיט הנדל"ני החדש
  החלום להחזיק אי פרטי או אפילו מגדלור מבודד נשמע כמו פנטזיה השמורה לסרטים.
אוסף נדיר: מעל 2,000 שקיות קנייה שהפכו לפריטי אספנות
תרבות
אוסף נדיר: מעל 2,000 שקיות קנייה שהפכו לפריטי אספנות
  האוסף, המאוחסן במחלקת האוספים המיוחדים של הספרייה, כולל שקיות מבתי כלבו, מסעדות, חנויות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.