חנויות ומרכזי מסחר יודעים, שבכדי למשוך לקוחות אליהם, עליהם לספק להם חווית קנייה. סופרמרקט נושאי ראשון מסוגו, עומד להיפתח בארה"ב והוא לוקח את המשימה עד הסוף: הוא מבטיח לקונים חווית קנייה אותה לא ישכחו לעולם.

חברת הפנאי והבידור Meow Wolf האמריקאית, מתכננת לפתוח בתחילת 2021 סופרמרקט בלאס וגאס – Omega Mart, אשר יתפרש על שטח של 52,000 מ"ר. מאחר והיא עוסקת בבידור ואין לה ניסיון קמעונאי, הרי שבהודעה לעיתונות מבטיחה החברה "סיפור עלילה עשיר באלמנטים סיפוריים וטכניים, עם מבחר מוצרים בעלי יכולת מוזרה להגשים את רצונות הלקוחות מעבר למצופה."
זה לא יהיה סופרמרקט טיפוסי, אלא סופרמרקט נושאי, כזה המציע מעל מדפיו מוצרים מוזרים ומשונים, כמו פרחים עם שיניים ועיניים או בשר עוף מטוגן ומעוטר בקעקועים. אם לשפוט לפי סרטון טיזר שמפורסם באתר שלה, מדובר במוצרים אשר יספקו חוויה אמנותית. לדברי דוברת החברה "אמנים מלאס וגאס ומכל רחבי העולם משתפים איתנו פעולה בהקמה, בכדי ליצור חוויה בלתי נשכחת." מדובר בעשרות אמנים מהעולם, הכוללים מוסיקאים. מטרתם להציע לקהל הלקוחות חווית קנייה, אותה לא ישכחו לעולם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
אורן פינחסי מציג את תערוכת היחיד המוזיאלית הראשונה שלו בארצות הברית
חדשות
אורן פינחסי מציג את תערוכת היחיד המוזיאלית הראשונה שלו בארצות הברית
  הדרך לפרויקט הנוכחי החלה לפני כחמש שנים, כאשר פינחסי שוטט בפארק וושינגטון סקוור
סיפור עלייתו ונפילתו של ילד הפלא "Crochet Kid"
חדשות
סיפור עלייתו ונפילתו של ילד הפלא "Crochet Kid"
  מילד בן 5 לאייקון בינלאומי לרסון, כיום בן 17, החל לסרוג כבר בגיל
משבר אקלימי מאיים על הכוורת העתיקה בעולם במרוקו
חדשות
משבר אקלימי מאיים על הכוורת העתיקה בעולם במרוקו
  המתחם, המורכב ממאות תאי כוורות עשויים עץ ובוץ, שימש במשך דורות מקור פרנסה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.