d+a דומוס מוציאים לאור ספרי איכות על היצירה הישראלית, במהדורה מודפסת ודיגיטלית והיא היחידה המסוגלת להעניק לך, מעטפת של 360 מעלות שלימה לכל השלבים, בהתאמה לצרכיך: משלב העריכה והעיצוב הגרפי ועד לרשת הפצה ופרסום בפלטפורמות החושפות את הספר ל- 3.4 מיליון משתמשים בשנה, לצד 94 אלף המנויים שלנו ויוצרות לו תהודה רבה.

כך נוציא לאור את הספר שלך
בכל אחד ממאות הספרים שהוצאנו לאור, התמודדנו כבר עם כל השאלות:
– מי יכתוב את הטקסטים על העבודות שלנו ומי יערוך את הספר?
– מי יפיץ לי את הספר שלי לכל אלה שחשוב לי שיקראו אותו?
– מי ישווק ויפרסם את הספר וידאג לחשיפה תקשורתית?
– האם עלות הוצאת הספר גבוהה ואיך מממנים אותה?
שאלות רבות שרק אנשי מקצוע מיומנים ומנוסים, ידעו לענות עליהן ולהדריך אותך בהוצאת הספר שלך.
כאן בדיוק אנחנו בשבילך.
לאורך מעל 40 שנה, התמחנו בספרי איכות, ברמה ללא תחרות.
יש לנו יותר ניסיון בהוצאה לאור של ספרי אדריכלות, אמנות והפקות איכות גדולות ומקיפות, מאשר לכל הוצאה לאור אחרת.
אנחנו מזמינים אותך לפגישת ייעוץ אחד על אחד – חינם וללא התחייבות.
בסופה, נכין לך חוות דעת מקצועית, שלפיה נוכל לתכנן יחד עמך, את מפת הדרכים המדויקת עבור ספרך ונבין יחד
מהו התהליך הנכון ביותר עבורו.

ההוצאה לאור שלנו מעניקה לך מעטפת שלמה – מהרעיון הראשון ועד הספר המוגמר:
אנחנו יודעים לזהות סיפור, לבנות לו קונספט, לתעד אותו ברמה הגבוהה ביותר שתהפוך אותו לנכס תרבותי ולהביא אותו לקהל הנכון.
עריכה וכתיבה – מיטב הכותבים והעורכים יגבשו את הקונספט והסיפור של הספר, יסייעו לבחור את החומרים הראויים, לאתר את הסיפור המרכזי ולבנות את הספר בהתאמה לאופיו ולמטרותיו.
אנחנו לא מוציאים "קטלוגים של תמונות" אלא בונים מהחומר שלך סיפור מרתק עם תובנות, ערך מוסף וקונטקסט לסיפור הישראלי.
עיצוב ברמה מוזיאלית – את כל זה אנחנו מחברים ליצירה אחת שלמה. האיכות והייחוד של ספרי d+a הפכו עם השנים לאחד מסימני ההיכר של ההוצאה, וספריה זכו בפרסים יוקרתיים, בהם שתי זכיות בפרס משרד החינוך והתרבות.
פרסום להפצה – להוצאת d+a דאטא של 94 אלף מנויים (מיזמי נדל”ן וחברות כלכליות ועד לחובבי תרבות פרטיים) – אליהם היא יודעת להגיע באופן אישי (“ברמת הפינצטה”). זאת יחד עם מגזין הפרימיום ואתר התוכן d+a הגדול בענף, הזוכה ל-300,000 צפיות בחודש ומעל 3.4 מיליון צפיות בשנה, המאפשרים לה ליצור תהודה רבה וביקוש לכל ספר שהיא מוציאה.

d+a דומוס מבית אוריין. ההוצאה לאור הראשונה והוותיקה בישראל, המתמחה בספרי יצירה, באיכות ובעיצוב ללא תחרות, עם כותבים ומחברים מהשורה הראשונה, בעיצוב עטור פרסים. בפורטפוליו שלה, הספר היחיד בעולם על העיצוב הישראלי וכן הספר הבינלאומי הראשון על האדריכלות הישראלית, המופצים על-ידי משרד החוץ בכל העולם. היא ההוצאה לאור הישראלית היחידה הנכללת באנציקלופדיה לעיצוב של מוזיאון ה-MoMa בניו-יורק.

יש לכם סיפור שראוי להישאר?
אם אתם אדריכלים, אמנים, חברה ותיקה או מותג עם סיפור ישראלי משמעותי –
אנחנו יכולים להפוך את הסיפור שלכם לספר שנשאר, סיפור שעובר לדורות.
[email protected] / 050-6456171
ראו הפקות איכותיות שלנו
דפדפו במגזין שלנו
