מעצב הפרחים Mr. Flower Fantastic מדמיין מחדש את ניו יורק כתערוכה חווייתית של נופי סחלבים ומיצבים פרחוניים סוחפים. המיצג הוא חלק מהמהדורה ה־23 של The Orchid Show, המתקיימת בין 7 בפברואר ל־26 באפריל 2026 ב־New York Botanical Garden.

התערוכה, המוצגת בתוך ה־Enid A. Haupt Conservatory ההיסטורי, הופכת את קו הרקיע של ניו יורק לאופק של סחלבים: רחובות, תחנות אוטובוס, פיצריות ומכוניות צהובות מתכסים בעלי כותרת צבעוניים במקום בטון ואספלט.
בין המיצבים הבולטים: “שטיפת מכוניות” עם מונית עטויה פרחים, מסעדת פיצה שמעוטרת בזרי סחלבים, ומכונות כביסה מלאות בפרחים שדרכן ניתן להציץ כמו דרך טלסקופ. המשחק בין קנה מידה גדול לקטן יוצר דיאלוג בין טבע למטרופולין – גרסה חלומית ופורחת של העיר.
החל מ־21 במרץ יתקיימו גם Orchid Nights – ערבי בלוק־פארטי בוטניים עם מוזיקה, ריקודים ודוכני אוכל, שיהפכו את החממה למרחב תרבותי תוסס בשעות הערב.
התוצאה: לא עוד תערוכת פרחים מסורתית, אלא חוויה רב־חושית שמזכירה שגם בחורף הקר ביותר – ניו יורק תמיד יכולה לפרוח.

The Orchid Show: Mr. Flower Fantastic’s Concrete Jungle
designer: Mr. Flower Fantastic
New York Botanical Garden
location: 2900 Southern Blvd Bronx, New York
dates: February 7th to April 26th, 2026

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
מחול אדריכלי על גדות הנהר: בית האופרה הגדול של שנגחאי מתקרב לסיום
יעדים
מחול אדריכלי על גדות הנהר: בית האופרה הגדול של שנגחאי מתקרב לסיום
  על גדות נהר Huangpu River, בלב מהלך עירוני שאפתני, הולך ונשלם אחד מפרויקטי
פרויקטים עם חידושים טכנולוגיים שמעצבים מחדש את עולם האדריכלות
יעדים
פרויקטים עם חידושים טכנולוגיים שמעצבים מחדש את עולם האדריכלות
בינה מלאכותית בתכנון: כשאלגוריתם הופך לאדריכל שותף אחד השינויים המשמעותיים ביותר הוא השילוב של
ורוד, רך ומפתיע: הספיקאיזי של India Mahdavi בפריז
יעדים
ורוד, רך ומפתיע: הספיקאיזי של India Mahdavi בפריז
  מאחורי דלת אנונימית ברובע השביעי, מוסך ישן עבר טרנספורמציה טוטאלית: חלל תעשייתי גס

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.