דירת דופלקס בת חמישה חדרים בתל אביב, עוצבה במראה נקי, מודרני, סולידי.

מבנה הבניין בו היא שוכנת, כולל מגרעת אלכסונית. החלל האלכסוני נוצל עבור מטבח מודרני העשוי קוריאן וזכוכית. המטבח משקיף לחדר המגורים אך מרוחק ממנו. האי שבמטבח, ממשיך ומנצל את האלכסוניות, למבט אל חלל המגורים. קיר עיקרי במטבח, הכולל מקרר ותנור, הוצנע מהסלון. מנורת תקרה גדולה, מעל פינת האוכל, מדגישה את המבנה האלכסוני.
ריצוף אזורי האירוח בדירה עכשוויי, דמוי בטון אפור. המדרגות הפנימיות, צופו בעץ כהה, הממשיך אל הקומה השנייה ומסתיים כפרקט בחדרי השינה.
כל אחד מחדרי הרחצה עוצב בצבע אחר. הצבעוניות מאופקת: אפור לחדר הרחצה בקומה התחתונה, ירוק זית בהיר וסולידי בקומה השנייה, שחור ולבן לשרותי האורחים. אריחי החיפוי נבחרו בצבע אחיד ובתבליט עדין. האריחים גדולים, מרצפה עד תקרה, לקבלת מראה רציף.
בפינת הטלוויזיה הוצב הפסל "עם קדישמן במוזיאון" של האמן אורן פישר.
בסמוך לפינת האוכל, נתלתה תמונת שמן מופשטת של האמנית דנה קרינסקי. שלוש תמונות שמן פיגורטיביות של דנה קרינסקי ניתלו במעלה המדרגות.
אמנות נבחרה גם לחדרי השינה: תמונה קטנה, בטכניקה מעורבת וכן הדפס ממוסגר של האמנית ענת בנדורי. בחדר התינוקת נתלתה תמונת שמן פיגורטיבית, "חברות", של דנה קרינסקי.

תכנון ועיצוב פנים: מיכל אבימור
צילום: נדב פקט