חיים חדשים ליקב נטוש בדרום פורטוגל: החלל הענק והריק, הפך לבית משפחתי, עם בריכת שחייה בעלת רצפה שחורה.

 

10

 

היקב נבנה במקור על ידי הסבים של הדיירים והם ביקשו לשפץ את המקום, באופן המכבד את ההיסטוריה של הבניין הגותי וגם שומר על זכרונות הילדות שלהם. בהרחבה על המבנה המקורי, נעשה שימוש בטיח עם פיגמנט אדום-ורוד, בכדי להעניק לכידות למרחב הכללי ולחזק את נוכחותו של המבנה. הבית גם משנה צבע בגשם ובלחות.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

11

 

12

 

13

 

15

 

16

 

EXTRASTUDIO-REDHOUSE-001_2

 

EXTRASTUDIO-REDHOUSE-002_1

 

EXTRASTUDIO-REDHOUSE-004_1

 

EXTRASTUDIO-REDHOUSE-005_1

 

002-Plan0-2000x1500_1 003-Plan1-2000x1500_1 004-Plan2-2000x1500_1 007-SectionA-2000x1500_3 008-SectionB-2000x1500_1 009-SectionC-2000x1500_1

 

Location: Vendas de Azeitão, Portugal
Program: Single family house, 360 m2
Budget: € 220.000
Architecture: extrastudio

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית The Coastal Harmony, מומבאי, הודו / Mind Manifestation Design
עיצוב פנים
בית The Coastal Harmony, מומבאי, הודו / Mind Manifestation Design
הקומה התחתונה של הדופלקס, הכוללת שטחים פנימיים ומרפסת בפרופורציות שוות, משלבת בהרמוניה את החוץ
בית המרחף באוויר, במרכז
עיצוב פנים
בית המרחף באוויר, במרכז
    יחסי הגומלין בין אטום ומסוגר לפתוח ומאוורר מתקיימים בביתם החדש של בני
דירה במגדל חדש במרכז / ניצן הורוביץ
עיצוב פנים
דירה במגדל חדש במרכז / ניצן הורוביץ
  אחרי שנים של מגורים בבית פרטי באחד הישובים הפסטורליים הסמוכים לירושלים, החליטו בני

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*