כל פרויקט של X + Living פנטסטי מקודמו והפרויקט האחרון הוא פארק שעשועים מקורה לילדים בשם 'Meland Club' בתוך קניון Shenzhen Uniwalk Shopping Mall בסין. העיצוב שופע בדמויות, צבעים, חומרים וצורות גאומטריות, יוצר "גן" גחמני המבוסס על הרעיון של ארבע עונות.

 

הגן הנחשף מעט לעוברים ושבים, מגלה לנכנסים אליו אלמנטים אביביים של כדורי פרחים, גבעולי צמחים, פרפרים, דבורים, פרת משה רבנו – כולם נאספים בעיצוב דקונסטרוקטיבי, מאורגנים מחדש לנוף עם דמיון פרוע.
כמוקד המרכזי של הפארק כולו, ניצב האטריום הראשי בגובה של כמעט 10 מטרים, עם שלטי הכוונה למבקרים. קיים קשר הרמוני בין האלמנטים הפנימיים לנושא הכללי והכל מבוסס על תכנון קפדני. לכל פרט יש משמעות תפקודית מעשית. לדוגמא, הארונות והמדפים המוסווים היטב כצמחים, יכולים לשמש לאחסון, המושבים בצורת פרחים נועדו למנוחה והנורות התלויות באוויר למעשה מסתירות בתוכן ציוד תאורה וסאונד. הערך הפונקציונלי והערך האסתטי של העיצוב משולבים כאן.
זו לא רק יצירה חתרנית נוספת של המעצבת Li Xiang, אלא גם יצירת מופת שתגדיר מחדש את גני השעשועים לילדים.

קראו גם על פרויקטים נוספים של הסטודיו:

מדינת החלומות בווהן, סין

חנות הספרים ז'ונגשונג, סין

10 המסעדות החדשות היפות בעולם

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אדריכלות שצומחת מהטבע: בית אורגני בקוסטה ריקה
עיצוב פנים
אדריכלות שצומחת מהטבע: בית אורגני בקוסטה ריקה
  לדבריו, האדריכלות האמיתית אינה אובייקט לאסתטיקה בלבד, אלא איזון מדויק בין שימושיות ליופי.
בית מגורים אסייתי טיפוסי, בוייטנאם
עיצוב פנים
בית מגורים אסייתי טיפוסי, בוייטנאם
מקום Tân Bình, Ho Chi Minh City, Vietnam אדריכלים 23o5 Studio שנה 2018  
דיאלוג בין צורה לאור טבעי באדריכלות
עיצוב פנים
דיאלוג בין צורה לאור טבעי באדריכלות
    עבור עדה כרמי־מלמד, האור מעולם לא היה רק תוצאה של פתחים, אלא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.