כל פרויקט של X + Living פנטסטי מקודמו והפרויקט האחרון הוא פארק שעשועים מקורה לילדים בשם 'Meland Club' בתוך קניון Shenzhen Uniwalk Shopping Mall בסין. העיצוב שופע בדמויות, צבעים, חומרים וצורות גאומטריות, יוצר "גן" גחמני המבוסס על הרעיון של ארבע עונות.

 

הגן הנחשף מעט לעוברים ושבים, מגלה לנכנסים אליו אלמנטים אביביים של כדורי פרחים, גבעולי צמחים, פרפרים, דבורים, פרת משה רבנו – כולם נאספים בעיצוב דקונסטרוקטיבי, מאורגנים מחדש לנוף עם דמיון פרוע.
כמוקד המרכזי של הפארק כולו, ניצב האטריום הראשי בגובה של כמעט 10 מטרים, עם שלטי הכוונה למבקרים. קיים קשר הרמוני בין האלמנטים הפנימיים לנושא הכללי והכל מבוסס על תכנון קפדני. לכל פרט יש משמעות תפקודית מעשית. לדוגמא, הארונות והמדפים המוסווים היטב כצמחים, יכולים לשמש לאחסון, המושבים בצורת פרחים נועדו למנוחה והנורות התלויות באוויר למעשה מסתירות בתוכן ציוד תאורה וסאונד. הערך הפונקציונלי והערך האסתטי של העיצוב משולבים כאן.
זו לא רק יצירה חתרנית נוספת של המעצבת Li Xiang, אלא גם יצירת מופת שתגדיר מחדש את גני השעשועים לילדים.

קראו גם על פרויקטים נוספים של הסטודיו:

מדינת החלומות בווהן, סין

חנות הספרים ז'ונגשונג, סין

10 המסעדות החדשות היפות בעולם

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
חנות הבשמים שמרגישה כמו גלריית אמנות בינלאומית
עיצוב פנים
חנות הבשמים שמרגישה כמו גלריית אמנות בינלאומית
  מאחורי התכנון והעיצוב עומד האדריכל שאדי דאהר, שביקש ליצור חלל שלא רק מציג
כבר לא רק לגיל השלישי: כך הפך המעלון הביתי לחלק בלתי נפרד מהתכנון האדריכלי
עיצוב פנים
כבר לא רק לגיל השלישי: כך הפך המעלון הביתי לחלק בלתי נפרד מהתכנון האדריכלי
  לדברי שירלי דן, בעלת משרד לאדריכלות, תכנון ועיצוב, "הבית הפרטי של היום מתנהל
העיצוב אש: מלון כנען עוצב כחוויית Wellness, טבע ואירוח
עיצוב פנים
העיצוב אש: מלון כנען עוצב כחוויית Wellness, טבע ואירוח
  מאחורי תכנון עיצוב הפנים עומדת מעצבת הפנים אפרת קיסוס, שביקשה ליצור חלל שלא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.