כל פרויקט של X + Living פנטסטי מקודמו והפרויקט האחרון הוא פארק שעשועים מקורה לילדים בשם 'Meland Club' בתוך קניון Shenzhen Uniwalk Shopping Mall בסין. העיצוב שופע בדמויות, צבעים, חומרים וצורות גאומטריות, יוצר "גן" גחמני המבוסס על הרעיון של ארבע עונות.

 

הגן הנחשף מעט לעוברים ושבים, מגלה לנכנסים אליו אלמנטים אביביים של כדורי פרחים, גבעולי צמחים, פרפרים, דבורים, פרת משה רבנו – כולם נאספים בעיצוב דקונסטרוקטיבי, מאורגנים מחדש לנוף עם דמיון פרוע.
כמוקד המרכזי של הפארק כולו, ניצב האטריום הראשי בגובה של כמעט 10 מטרים, עם שלטי הכוונה למבקרים. קיים קשר הרמוני בין האלמנטים הפנימיים לנושא הכללי והכל מבוסס על תכנון קפדני. לכל פרט יש משמעות תפקודית מעשית. לדוגמא, הארונות והמדפים המוסווים היטב כצמחים, יכולים לשמש לאחסון, המושבים בצורת פרחים נועדו למנוחה והנורות התלויות באוויר למעשה מסתירות בתוכן ציוד תאורה וסאונד. הערך הפונקציונלי והערך האסתטי של העיצוב משולבים כאן.
זו לא רק יצירה חתרנית נוספת של המעצבת Li Xiang, אלא גם יצירת מופת שתגדיר מחדש את גני השעשועים לילדים.

קראו גם על פרויקטים נוספים של הסטודיו:

מדינת החלומות בווהן, סין

חנות הספרים ז'ונגשונג, סין

10 המסעדות החדשות היפות בעולם

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הבית שפורח בלב סיאול
עיצוב פנים
הבית שפורח בלב סיאול
  שמו של הבית, Hwa Hun, פירושו בקוריאנית "בית פורח" – רעיון שהפך לעיקרון
אותה משפחה, חיים חדשים: הבית שתוכנן מחדש חמש שנים אחרי
עיצוב פנים
אותה משפחה, חיים חדשים: הבית שתוכנן מחדש חמש שנים אחרי
  גם המציאות הביטחונית השפיעה על הבחירה בבית החדש. המשפחה חיפשה בית פרטי שבו
תרנגול של כפרות וכדור פורח: סיפורה של ברכת השנה טובה
עיצוב פנים
תרנגול של כפרות וכדור פורח: סיפורה של ברכת השנה טובה
  לפני 120 שנה, צצו כרטיסי ברכה לשנה טובה שיש בהם אלמנטים מסורתיים רוויים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.