המתחם הייחודי, באזור הבילוי והמסעדות שרונה בתל-אביב, משלב בין בר, מסעדה וחלל הופעות - לבין מוזיאון וויסקי מהגדולים בעולם: הוא מכיל מעל 1002 סוגי וויסקי, המגיע ממעל 13 מדינות שונות ברחבי העולם, אשר נאספו בקפידה במשך למעלה משנתיים.

 

העיצוב של וויסקי בר מוזיאון, עליו אמון יובל אליהו הבעלים של סטודיו ארטישוק, הוא גם ייחודי ומרהיב וגם בעל היסטוריה עשירה: הבר מוזיאון ממוקם במנהרה טמפלרית בשרונה, במקום בו פעל במאה ה-19 יקב מקומי.
המטרה העיקרית בתכנון המרחב, הייתה לא להתחרות במבנה ובמקום, אלא להיטמע בתוכו ולאפשר סינרגיה בין מבנה האבן והסגנון העיצובי. החלל עצמו מאוד מרשים וממוקם מתחת לאדמה, מה שהיווה אתגרים תכנוניים ולוגיסטיים. הנחיית השימור הייתה להתרחק מהקירות כ-7 ס"מ לפיכך כל האלמנטים העיצוביים "צומחים" מהרצפה ולא מקובעים או נתמכים בקירות.
קומת הגלריה המשמשת לאירועים רוצפה בעץ החתוך בלייזר צורני והורכבה כפאזל בכל הקומה.
מרכז תשומת הלב נסובה לספרייה המפוארת אשר אורכה כ-20 מטרים, המכילה את אוסף בקבוקי הוויסקי, מה שיוצר אווירת חו"ל אמיתית, כיאה למוזיאון הוויסקי החמישי בגודלו בעולם והראשון בגודלו בישראל.

קרמיקה וסניטריה: קרמיקה שרוני
מיזוג אוויר: מיזוג פלוס
תאורה טכנית: לומינה לד
נגרות ומסגרות: דימיון