חנות הדגל החדשה של מותג האופנה Papa Don’t Preach, בדלהי, הודו, פורש את הזהות החזותית של המותג באמצעות שילוב של צורות פיסולית, חומרים וצבעוניות ססגונית: נופים תת-ימיים פולקלוריים, עם יצורי ים מפוסלים וצורות אורגניות של צמחים ירוקים, מרווה ולבנדר.

 

בפנים, החלל שומר על המשכיות חזותית עם עמודים דמויי עצים, כאשר ענפיהם משתרעים לעבר התקרה במחווה של תמיכה אורגנית וצמיחה יצירתית. רכיבים פיסוליים אלה מצופים בצבע ורוד בעל טקסטורה ועושר חומרי. העיצוב מטשטש את הגבולות בין פנטזיה, אופנה ואדריכלות.
קמעונאות כיום היא יותר מסתם קניות. זוהי חוויה אוצרותית שלוקחת את הצרכנים למסע דרך פילוסופיית המותג ומושאי ההשראה שלו ועוד. כיום, מותגים יוצרים חוויה סוחפת שבה תוכלו לא רק לחקור את ההיצע שלהם, אלא גם לצאת משם עם חוויה מעשירה ו-Papa Don’t Preach מתבססת על האתוס הזה, בחנות הדגל החדשה שלה בדלהי. Shubhika Sharma, מנהלת קריאייטיב ב-Papa Don’t Preach, חברה ל-Shimona Bhansali, מייסדת DesignHex, כדי ליצור חלל המשלב עיצוב מקסימליסטי, נרטיב פנטסטי גחמני ואומנות מעודנת.
החלל שפונה אל החושים, הוא שיר הלל לפנטזיה, קוטור ויופייה של הממלכה התת-ימית. "הקמתי את המותג כחנות חייטות קטנה כשהייתי רק בת 19. לעמוד עכשיו בתוך חלל קוטור ענק בלב דלהי,  מעוצבת על ידי DesignHex, זה סוריאליסטי," אומרת שרמה ועל המעצבת היא מוסיפה "היא לא רק עיצבה חלל, היא בנתה את החלום שלי איתי."
חנות הדגל מספרת את סיפורי המותג באמצעות עיצוב ראוותני, גוונים לא קונבנציונליים, בחלל חדור בזוהר, בפאר ובתיאטרליות האופייניים למותג, נועז ללא התנצלות.

name: Papa Don’t Preach Delhi
architect: DesignHex
lead architect: Shimona Bhansali
location: Dhan Mill, Delhi, India
photographer: Janvi Thakkar, Wabi Sabi Studios

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
איך מייצרים את המטריות המסורתיות של מיאנמר?
עיצוב, אופנה ומיתוג
איך מייצרים את המטריות המסורתיות של מיאנמר?
הכול מתחיל בבמבוק. השלד של המטרייה עשוי בעיקר מבמבוק ועץ. הבמבוק נבחר בקפידה, מעובד
המשפחה שעיצבה מתחם חווייתי לחופשה בתוך הבית
עיצוב, אופנה ומיתוג
המשפחה שעיצבה מתחם חווייתי לחופשה בתוך הבית
  על התכנון הופקד האדריכל שאדי דאהר, בעל משרד CHEZ CHADI, שקיבל לידיו בית
הבית הגלילי שלא מפחד מצבע
עיצוב, אופנה ומיתוג
הבית הגלילי שלא מפחד מצבע
  על התכנון האדריכלי הופקדה האדריכלית רויטל וולף, בעוד מור, שזהו פרויקט הביכורים שלה,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.