הלקוחות, זוג פלוס 4 ילדים קטנים, רכשו פנטהאוז בין שתי קומות בכפר סבא. הם פנו ל"סטודיו טולה", מעצבות הפנים טל גל וליאת קדם, המספרות "הפרוייקט בתחילת הדרך אמור היה להסתכם בהלבשה בלבד. אולם המטבח במקור היה מאוד לא פרקטי עם נישות מוזרות ומזווה ללא גישה נוחה. הסברנו לבני הזוג למה לא כדאי להם להתפשר עם חלל שהוא כה דומיננטי ומרכזי כמו המטבח – הם הקשיבו והשינוי יצא לדרך".

 

בני הזוג בעלי טעם שונה לחלוטין, היא רצתה בית עם עיצוב כפרי ונגיעות רומנטיות והוא ביקש סגנון מודרני. “התפקיד שלנו כמעצבות הוא לגשר בין בני הזוג וליצור משהו ששניהם יתחברו בלי שאחד הצדדים ירגיש שהייתה כאן פשרה או ויתור. אגב, דווקא השוני ביניהם יצר משהו מאוד יוצא דופן, לא אוונגרדי, לא מוגזם, אלא מדויק ולא מוגדר כסגנון זה או אחר”.

 

 

 

 

מעצבות “סטודיו טולה” החליטו שקודם כל חובה למקם בכל חללי הבית פרקט, מוטיב דומיננטי שתורם משמעותית לאווירה.
בכניסה לבית אנו פוגשים מבואה שתפקידה לאפשר לבני המשפחה להתארגן לפני יציאה. עוד במבואה, ארון משרבייה בגוון כחול שמסתיר ארון חשמל, ומראת גוף גדולה.

 

 

 

בהמשך למבואה ממוקמת פינת אוכל עם קיר אמנות לא שגרתי שתוכנן באמצעות קרניזים – מוטיב מאוד טרנדי שמחבר בין הסגנון המודרני לנורדי. הקיר תוכנן כך שהוא ללא מסגרות רגילות, והקרניזים תוכננו בקומפוזיציה מעט שונה מהמקובל. פינת האוכל מלבנית עם כסאות מודרניים שמתכתבים עם קיר הקרניזים ומעליה גוף תאורה מעוגל.

 

 

 

 

מצד שמאל ממוקם הסלון, כאשר הספה שבו מהווה גם אלמנט חציצה. קיר הטלוויזיה גם הוא תוכנן מקרניזים ובעל גוון זהה שמתכתב עם המבואה של הבית. מזנון הטלוויזיה בגוון ניטרלי, דקיק ומעוגל בקצוות עם חירוץ מיוחד, שולחנות קפה מעוגלים במרכז הסלון ווילונות לבנים עוטפים את החלל.

 

 

 

 

המטבח נמצא בסמוך לסלון, ועבורו נבחר הגוון הכחול הכהה. בחירת גוון מצוינת ונכונה למטבח מעניין, טרנדי ויחד עם זאת על זמני ומעורר עניין. האריח סביב המטבח קלאסי ונקי עם פריסה מעניינת ושונה. גופי תאורה מעוגלים ומחורצים מעל האי, מוסיפים שובבות לחלל.

 

 

 

 

 

בקומה העליונה ממוקמת פינת משפחה, עם משרבייה שחורה שתוחמת אותה. הפינה בגווני שחור לבן משדרת הרבה רוגע ועדינות. מאחר ובני המשפחה אינם צופים בטלוויזיה אלא רק בסרטים, ממוקם שם מקרן.

 

 

 

סוויטת ההורים בעלת ריהוט ניטרלי משרה הרבה רוגע. שם הקיר כוח קיבל את מלוא תשומת הלב באמצעות קרניז בגוון פודרה, וגופי תאורה דקיקים בצדדים בגוון שחור ירוק. למרגלות המיטה ספסל אחסון נוח ופרטי אמנות תלויים על הקיר. הסוויטה כוללת מקלחת וחדר ארונות.

 

 

 

 

 

 

עוד באותה קומה ממוקם החדר בו לנים שני הילדים הקטנים. בחדר הושקעה מחשבה על מנת לתת לכל אחד מהם את הפינה שלו. הילד קיבל פינה כחולה עם סמלי גיבורי העל האהובים עליו. הילדה קיבלה קיר אמנות בצבעי הקשת. החדר עם תקרה נמוכה, שם גם ממוקם אחסון שממקסם את החלל.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים - בתים
+כתבות מומלצות
בית The Coastal Harmony, מומבאי, הודו / Mind Manifestation Design
עיצוב פנים ישראלי
בית The Coastal Harmony, מומבאי, הודו / Mind Manifestation Design
הקומה התחתונה של הדופלקס, הכוללת שטחים פנימיים ומרפסת בפרופורציות שוות, משלבת בהרמוניה את החוץ
בית המרחף באוויר, במרכז
עיצוב פנים ישראלי
בית המרחף באוויר, במרכז
    יחסי הגומלין בין אטום ומסוגר לפתוח ומאוורר מתקיימים בביתם החדש של בני
דירה במגדל חדש במרכז / ניצן הורוביץ
עיצוב פנים ישראלי
דירה במגדל חדש במרכז / ניצן הורוביץ
  אחרי שנים של מגורים בבית פרטי באחד הישובים הפסטורליים הסמוכים לירושלים, החליטו בני

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*