שפית צעירה ואוטודידקטית מצפון קרוליינה, Hannah Page, אופה לחם טרי בעיצובים מהפנטים, היוצרים חגיגה לעיניים ולבלוטות הטעם.

היא חולקת את יצירותיה בחשבון האינסטגרם Blondie and Rye, שם אפשר לחזות ולרייר מול כיכרות הלחם הביתיות המגולפות או מעוטרות בפירות וירקות. פייג' עובדת כמעט אך ורק עם מחמצת, שוזרת פרחים לאורכו של באגט ומגלפת בקרומי לחם.
מעל מאה אלף עוקבים בהתרגשות אחר היצירות הנפלטות מתנוא האפייה שלה "מעולם לא התרגשתי כל כך למראה לחם שיפון" כותבת אחת מהם.
האנה עבדה כמורה להיסטוריה בתיכון והחלה לאפות לחם לראשונה לפני שש שנים, כאשר עמית לעבודה נתן לה תנור הולנדי כמתנת חתונה. "ברגע שאפיתי ככר לחם ראשונה משלי והבנתי איך לאפות איתה, לא הסתכלתי יותר אחורה", היא מספרת. פייג' החלה לאפות לחם מדי יום ביומו ומצאה עצמה משרבטת רעיונות לעיצוב בישיבות סגל בבית הספר. עם הזמן הפכה את התחביב שלה לקריירה במשרה מלאה. "אני אפילו קמה לבדוק את הבצק באמצע הלילה", היא מתוודה ומוסיפה "אם יש לך לחם טוב, אז יש לך את כל מה שאדם צריך".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
השראה
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
  קובי סיבוני (נ. 1982) חי ויוצר בקיבוץ לוחמי הגטאות, שם קבע בשנת 2012
איך בזכות אוסקר וויילד מותר לנשים ללבוש מכנסיים
השראה
איך בזכות אוסקר וויילד מותר לנשים ללבוש מכנסיים
  וויילד, יליד דבלין, בא מהמעמד הבינוני והיה אירי בעולם שבו אריסטוקרטים אנגלים החזיקו
טיול במסדרון השלג באלפים של יפן: The Tateyama Kurobe Alpine Route
השראה
טיול במסדרון השלג באלפים של יפן: The Tateyama Kurobe Alpine Route
  מסלול תיירות זה חוצה מחוזות ונופים ביפן, נפתח מדי אפריל (מומלץ להגיע החל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.