הבית ביישוב שבשרון, ממוקם ברחוב שקט, באווירה כפרית למרות המיקום העירוני שלו. הוא עוצב סגנון כפרי עם קריצה עכשווית. החוץ "נכנס" לבית באמצעות ויטרינות גדולות, שבולטות כמעט בכל חלל. הגינה מרגישה כעוד חלל בבית.

 

מרגע הכניסה לבית נצפים הגינה והבריכה. ממול ויטרינה עצומה הצופה אל הגינה. חלל הקרקע מחולק לשני אגפים: צד שמאל הוא יחידת ההורים, עם גישה חיצונית. מימין המטבח הפתוח, לו ניתן דגש  גדול, הוא הרהיט הדומיננטי בבית ופינת משפחה מוצנעת, אפורמאלית. המטבח עוצב בהתאמה אישית במלואו, עד לידיות.

הסלון ממוקם באופן ספייס של פינת האוכל, נהנה מהחוץ, ממוקם בין שתי ויטרינות. הקמין מפריד בין המטבח לפינת האוכל ופינת המשפחה. הוא פתוח לשלושת החללים ובו זמנית גם אלמנט שתוחם כל אחד מהם. הקמין עצמו ממוקם על קיר עטוף בעץ ממוחזר, שהוא נקודת המרכוז בבית. הוא אלמנט עיצובי ופיסולי ומפאת החלל הגבוה, הוא מחמם את האווירה תרתי משמע ומייצר אווירה אינטימית.

 

 

 

 

המוטיב הטבעי חוזר בכל חלל ומחמם את האווירה. שכבה על שכבה, כמו מחצלת טבעית בסלון, מנורות קש, עץ ממוחזר, פרקט, תקרת עץ, הצבעים הטבעיים חוזרים בטקסטורות שונות ופנים אחרות, משמרים את חמימות החלל.

חלל ההורים מאוד גבוה, בזכות התקרה החשופה. החדר מולבש בהרבה מאוד טקסטורות, בריקים, הברשה בתקרה, שפע טקסטיל בהדום, כיסויי מיטה, כריות וגם כאן אפשר לראות שהמיטה עשויה פשתן, הצבעים ניטרליים.

הנגיעות הכחולות נבחרו על מנת להתכתב עם הבריכה. נגיעות של ורוד עתיק עד אדום שמופיעות באלמנטים כמו שטיח, תפרים, גדילים, מעט אבזור.

חדר הרחצה הורים – דווקא המבט היומיומי הוא לגינה ולא למראה כמקובל. האסלה יוצאת מתוך ארון ולא מתוך קיר. ארון הנגרות עוצב בהתאמה אישית, בגוון אפור בהיר, וגם כאן קיימת ניגודיות בין השחור התעשייתי בחלונות, ברזים, אבזורים, למול נגיעות הזהב במראה, במנורות, על גבי הארון.

הדיירים: הורים ל 3 בנות, גילאי העשרה. ההורים קרייריסטים, בתחום ההייטק
רכשו את המגרש בשטח 750 מ"ר ובנו עליו בית בשטח 250 מ"ר
מספר חדרים: 5 חדרים