כשתפרסו את הלחם שנאפה בקונדיטוריה Konel Bread מטוקיו, יברך אתכם פרצוף סמיילי לבוקר טוב. האופות משלבות איורים משובבים שמוטמעים בבצק שהן אופות לכיכרות לחם. 

הן משתמשות בצבעים טבעיים כדי ליצור את העיצובים המפתיעים האלה – עשויים מקקאו, סלק ותרד.
מאחורי הקונדיטוריה עומדת האמא רן, ילידת שיזווקה, שהרעיון צץ במוחה לאחר שביקשה לשעשע את בנה היצירתי ולהפתיע אותו בהטמעת ציוריו בפרוסות הלחם שלו, בארוחת הבוקר.
הרעיון התפתח והקונדיטוריה מתמחה כיום באפיית מבחר מגוון של מאפים, עם ערך מוסף משעשע.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
עלייתה של אמנות הזכוכית: שקיפות, השתקפות ועיצוב עכשווי
אמנות
עלייתה של אמנות הזכוכית: שקיפות, השתקפות ועיצוב עכשווי
"זכוכית, כמו אמת, היא עדינה", הסביר Ai Weiwei בראיונות את בחירתו במדיום. האנרגיה של
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
אמנות
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
  קובי סיבוני (נ. 1982) חי ויוצר בקיבוץ לוחמי הגטאות, שם קבע בשנת 2012
דיוקנאות של חיילים לפני ואחרי המלחמה /  Lalage Snow
אמנות
דיוקנאות של חיילים לפני ואחרי המלחמה / Lalage Snow

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.